Den franske midtbanespiller antyder, at han kan være på vej væk til sommer.

Lyons 25-årige midtbanespiller med algeriske rødder, Nabil Fekir, var i sommer tæt på et skifte til Liverpool. Men handlen glippede, angiveligt på grund af at han ikke bestod en lægetest i den engelske klub. 

Lyons præsident Jean-Michel Aulas sagde dog tilbage i februar måned, at Fekir nærmede sig en kontraktforlængelse med den franske klub, men om det bliver til noget er fortsat et spørgsmålstegn, siger den offensive kreatør til Téléfoot.

”Jeg ved ikke, hvad der skal ske til sommer, men jeg føler mig godt tilpas i Lyon, og præsidenten har tillid til mig – det er godt. I får at se, om jeg forlænger min kontrakt,” siger han. 

Nabil Fekir fortæller, at selvom han var ærgerlig over, at skiftet til Liverpool glippede, var det samtidig lærerigt. 

”Den slags er en del af en spillers karriere. Men det gør én stærkere, og man er nødt til at bevæge sig fremad,” siger han til det franske medie.

Fekir har været i god form for Lyon i denne sæson, hvor det foreløbig er blevet til 9 mål og 5 assists i 22 kampe i den franske liga. Lyon ligger på en aktuel tredjeplads med ét point op til Lille på andenpladsen, mens PSG for længst er stukket af på førstepladsen med 21 point ned til nummer tre.  Målet er da også at slutte i en position, der giver adgang til kvalifikation til Champions League, siger Nebil Fakir. Derudover er det stadig muligt for klubben at vinde pokaltitlen i år.

”Champions League er vores mål, men vi er også i semifinalen mod Rennes i Coupe de France. Det er lang tid siden, vi har vundet et trofæ, så det er en ambition for klubben at nå finalen og forsøge at vinde den.”

Lyon har vundet syv franske mesterskaber og havde sin storhedstid i midten af 00’erne, inden PSG satte sig på flæsket. Lyons seneste mesterskab blev vundet i 2008.