Månedens spiller i Manchester United for januar måned er blevet kåret. Som altid er spilleren blevet fundet ved, at brugerne af den officielle Manchester United-app har haft mulighed for at stemme på, hvem de mener, der skulle kåres som månedens spiller.

LÆS OGSÅ: Fortsat uvished om Liverpool-opgør: Politiet er blevet involveret

Denne gang faldt valgte på franske Paul Pogba, der var i konkurrence med Harry Maguire og Luke Shaw, der også begge var nomineret til prisen. Han formåede dog at lægge godt fra land, hvorfor han endte med at finde afstemningen. Det betyder, at Paul Pogba er januar måneds bedste spiller.

Det er dog med god grund, at der er mange tusinde stemmer, der er endt med at tilfalde Paul Pogba. Han har nemlig haft en imponerende januar måned, hvor hårdt arbejde på op til flere positioner på banen har ført til flotte resultater.

Kombineret med to kampafgørende scoringer, har den franske midtbanespiller i den grad bevist, at han igen er ved at finde tilbage til sin gode form, som fans af Manchester United i lang tid har ventet på, at han ville gøre.

LÆS OGSÅ: Officielt: Marcos Rojo forlader Manchester United

Paul Pogba formåede at tiltrække intet mindre end 55 % af alle stemmer, hvorfor han vandt ganske overlegent. Det er femte gange, siden han vendte retur til Manchester United, efter sit ophold i Juventus, at han kan kalde sig for månedens spiller.