Det er fortsat en stor uvished omkring, hvad der kommer til at ske, når Liverpool skal spille mod RB Leipzig i Champions League den 16. februar.

LÆS OGSÅ: Politiet efterforsker Premier League-stjerne for brud på corona-regler

Det er nemlig Liverpool, der skal en tur til det tyske, da det er her kampen skal spilles. Det kan dog vise sig at blive rigtig svært, da der frem til den 17. februar er et indrejseforbud for fly fra England, som er blevet indført af den tyske regering.

Af denne grund har den tyske klub været nødt til at ansøge om at få en tilladelse til at få Liverpool-mandskabet ind i landet. Hvis ikke det er muligt at få dem ind i landet, er det ikke muligt for de to hold at gennemføre kampen. Derfor har den tyske klub blandt andet lavet en ansøgning til det tyske politi.

“Selvfølgelig er vi i dialog med myndighederne, UEFA og Liverpool. Mandag ansøgte vi om en indrejsetilladelse for Liverpool. Vi venter på svar,” lyder det fra en officiel talskvinde fra RB Leipzig, der har udtalt sig til mediet Frankfurter Allgemeine.

LÆS OGSÅ: Tidligere PL-angriber: Dette mangler Manchester United for at vinde titlen

I modsætning til, hvad man skulle tro, er det faktisk ikke en fordel for RB Leipzig, at Liverpool ikke kan rejse ind i landet. Det er nemlig den tyske klub, der har ansvaret for at få kampen spillet. Er det ikke muligt at afvikle den i det tyske, er det deres opgave at finde en neutral bane at spille på.