Manchester City spillede FCK ud af banen og formåede at sætte en imponerende rekord ved at score mindst tre mål i deres syvende kamp i træk i Champions League.

Denne gang var det FC København, der stod for skud i Parken, hvor den engelske klub buldrede videre med en sejr på 3-1. Dette resultat er ikke kun et vidnesbyrd om Citys offensive styrke, men markerer også et historisk øjeblik, da ingen andre hold tidligere har præsteret en lignende målscoring i turneringens historie.

Kampen i Parken var fra start til slut en demonstration af Citys dominans på banen. Med denne sejr har City nu scoret mindst tre mål i syv på hinanden følgende Champions League-kampe, en bedrift der understreger deres status som en af Europas mest frygtindgydende angrebsmaskiner.

OptaJoe bekræfter, at dette er en ny rekord i turneringens historie. Blandt disse sejre var en bemærkelsesværdig 3-0 sejr over Young Boys i gruppespillet, samt to 3-2 sejre mod henholdsvis RB Leipzig og Røde Stjerne.

Manchester Citys evne til konsekvent at levere mål har ikke kun været begrænset til enkelte kampe; det har været en vedvarende præstation gennem hele turneringen.

Dette rejser spørgsmålet, om nogen kan stoppe denne målmaskine fra Manchester, som nu ser frem til deres næste kamp den 6. marts mod FC København i returkampen.

Der er store sandsynligheder for, at det bliver den ottende kamp med tre mål eller flere.