Siden Pep Guardiola tog over som træner i Manchester City, er der ikke blevet holdt igen med spillerindkøbene. Faktisk er der blevet brugt over syv milliarder kroner på nye spillere siden hans ankomst.

LÆS OGSÅ: Fiasko: Tottenham ude af Europa League

I sommerens transfervindue har de tilsyneladende heller ingen planer om at holde igen. Ifølge britiske Daily Mail har Manchester City nemlig planer om at hente Aston Villa-kaptajn Jack Grealish, som Birmingham-klubben kræver 870 millioner kroner for.

25-årige Jack Grealish blev sidste sommer rygtet til De Røde Djævle, men den offensive midtbanespiller endte i stedet med at forlænge sin kontrakt med Aston Villa. Nu lyder rygterne dog på, at han kan ende med at skifte Aston Villa ud med Uniteds lokale rivaler i stedet.

Der er også meget, der tyder på, at der er tale om et godt match. Allerede tilbage i januar 2020 udtalte Pep Guardiola, at han mener, at Aston Villa-kaptajnen er ‘en af de bedste spillere i Premier League’. Derfor tyder det i hvert fald på, at det er en spiller som City-manageren rigtig gerne vil have til klubben.

LÆS OGSÅ: Southgate erkender: Derfor er Lingard udtaget

Skulle det blive en realitet, at City køber Jack Grealish, vil det gøre ham til Premier League-historiens dyreste indkøb, med en pris på 870 millioner kroner. Den nuværende rekordindehaver er Paul Pogba, der blev hentet til Manchester United fra Juventus for 780 millioner kroner.