Jesse Lingard er igen udtaget til det engelske landshold. Det blev offentliggjort torsdag, hvor den engelske landstræner, Gareth Southgate, udtog den nuværende West Ham-spiller til de kommende landskampe.

LÆS OGSÅ: United kunne have købt Haaland for 26 mio. kr.: Derfor skete det ikke

I denne forbindelse fortalte Gareth Southgate, at der var flere grunde til, at Lingard havde fortjent udtagelsen. Det handler dog særligt om hans gode præstationer på det seneste, om end han også afslørede, at han var lidt heldig med, at han blev udtaget til det engelske landshold i denne omgang.

Det har Southgate gjort klart ifølge Goal, hvilket skete i forbindelse med, at han satte ord på udtagelsen af henholdsvis Jesse Lingard, Luke Shaw og John Stones til det engelske landshold.

“Jeg har aldrig haft nogen tvivl om kvaliteten på de tre spillere. Jesse, af de tre, er lidt mere heldig med at være med. Luke og John har præsteret over en længere periode,” sagde han ifølge Goal og fortsatte:

“Vi har fået skader på et område, og det har åbnet en mulighed for Jesse. Jeg må sige, at hans præstationer for West Ham har været fremragende. Han har scoret fire mål i seks kampe. Vi ved, at han kan præstere på det niveau.”

LÆS OGSÅ: Ferdinand til Solskjær: Giv alt for at få fat i denne spiller

Den 28-årige Jesse Lingard har spillet 24 kampe for England, men hans seneste kamp var dog helt tilbage i 2019.