Manchester City er blevet kædet sammen med flere spillere forud for sommerens transfervindue. En af de spillere, de siges at have stående på deres ønskeliste, er Atletico Madrids Joao Felix.

LÆS OGSÅ: Golden Boy 2021: Her er de nominerede

Den engelske klub er på markedet efter en ny angriber, efter at have sagt farvel til klubbens mest scorende spiller, Sergio Agüero, som har skrevet under på en kontrakt med Barcelona.

Det siges, at Tottenham-stjernen Harry Kane er Citys absolut mest prioriterede transfermål, men der er dog forståelse for, at det kan vise sig at blive rigtig svært at nå til enighed med Tottenham allerede til sommer.

Ifølge Eurosport er dette også årsagen til, at Premier League-mestrene fortsat kigger efter alternative muligheder. En af dem, som de holder et nøje øje med er portugisiske Felix.

Mediet skriver også, at Atletico Madrid ikke er afvisende overfor et salg af deres angriber. Desuden menes mediet at vide, at den spanske klub vil være fristet yderligere, hvis City er villige til at tilbyde Bernardo Silva i en byttehandel.

LÆS OGSÅ: Pogba reagerer på Rüdigers bid

Derudover nævnes Inter-stjernerne Romelu Lukako Og Lautaro Martinez også som potentielle transfermål for City, men ingen af de to er dog mulige at købe til en lav pris – tværtimod.