Ifølge det tyske medie Bild, har Manchester City meldt sig ind i kampen om at sikre sig Borussia Mönchengladbach-angriber Marcus Thurams underskrift.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi har scoret 128 ‘doubles’ for FC Barcelona

Den 23-årige angriber har udvist en imponerende form for sin klub i Bundesligaen i 2020/21-sæsonen. I denne sæson har han nemlig scoret tre gange og har bidraget med fem oplæg i 10 kampe på tværs af alle turneringer.

Manchester City er dog ikke ene om at have rettet deres fokus mod spilleren. Ifølge flere medier har både FC Barcelona, Real Madrid og Liverpool også udvist interesse i angriberen, som er blevet udtaget til det franske landshold til deres kampe i november.

Ifølge Bild er Manchester City den seneste storklub, der også har meldt sig ind i kampen om angriberens underskrift. Marcus Thurams er i øvrigt søn af den franske legende Lilian Thuram, der spillede i blandt andet Juventus og FC Barcelona.

Den tidligere Guingamp-spiller har samlet set scoret 17 mål og er registreret for 14 oplæg i 49 kampe for sin tyske klub. Denne statistik har han opnået siden han ankom til klubben forud for 2019/20-sæsonen.

Meget tyder på, at det bliver svært for den tyske klub at holde på franskmanden på længere sigt. De klubber, som har vist interesse i ham, er nogle af de bedste og største fodboldklubber i verden.

LÆS OGSÅ: Italiensk storklub vil hente Junior Firpo i januar

Dog står Bundesliga-klubben i en rigtig god position, når det kommer til at forhandle, eftersom han er på kontrakt i Borussia Mönchengladbach frem til juni 2023.