Den nuværende Manchester United-angriber skulle være interesseret i et skifte til Barcelona i sommerens transfervindue.

Barcelona har tidligere været kædet sammen medEdinson Cavani. Der har tilmed været forlydender om, at et skifte kunne blive en realitet allerede i januars transfervindue.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub viser interesse for Barcelona-profil

Nu skriver spanske Fichajes, at Edinson Cavani vil lade sin kontrakt udløbe i Manchester United, og derefter skifte til Barcelona. Det betyder, at han vil skifte til klubben på en fri transfer, hvorved klubben undgår at skulle have penge op af lommen.

Edinson Cavani blev hentet til Manchester United på en fri transfer i sommerens transfervindue i 2020. Den 34-årige angriber var reelt set et ‘panikkøb’, men han formåede at have afgørende indflydelse på banen. I 2020/21-sæsonen blev det til 17 mål.

Denne sæson har dog ikke været nær så imponerende for Cavani, der også har været tvunget til at dele spilletiden efter Cristiano Ronaldo tilbagevenden til klubben.

Som et resultat af dette, er det ikke blevet til meget tid på banen for United-angriberen. I alt er det blevet til 572 minutter på banen på tværs af alle turneringer i denne sæson.

Cavanis fremtid i Manchester United er meget usikker. Han er i det sidste år af sin kontrakt med klubben og kommer næppe til at forlænge sin aftale med De Røde Djævle.

Dette er også blevet bekræftet af Fichajes, der hævder, at Cavani ikke er interesseret i at underskrive en ny kontrakt på Old Trafford. Derimod sigte han efter at slutte sig til Barcelona til sommer.

Barcelona har før været kædet sammen med Cavani, men nu er flere spillere dukket op som alternativer. Blandt andet er Alvaro Morata dukket op på klubbens radar, men det kan blive vanskeligt for Barcelona at hente den spanske angriber.

LÆS OGSÅ: Medie: Xavi vil bruge Depay i byttehandel

Den catalanske klubs klare prioritet er at hente Erling Haaland til sommer. Joan Laporta skulle angiveligt være overbevist om, at han kan få det til at ske. Bl.a. overvejer man at bruge Sergino Dest i en handel, der kan nedbringe den samlede pris.