FC Barcelona kan tage afsked med flere spillere allerede i dette transfervindue. En af dem, de kan ende med at sige farvel til, er Memphis Depay.

Serie A-giganterne Juventus siges at have stor interesse i Memphis Depay. Det er endda en interesse, der kun er blevet større, efter Federico Chiesa har pådraget sig en skade.

LÆS OGSÅ: Manchester United tilbyder Barcelona-transfermål ‘vanvittig’ kontrakt

Ifølge den italienske transferekspert Gianluca DiMarzio bliver Memphis Depay dog ikke set som det primære transfermål for Juventus. Det skulle derimod være Sardar Azmoun, der i øjeblikket spiller for Zenit.

Memphis’ skifte til Torino-klubben kom i første omgang på tale, da FC Barcelona forsøgte at leje Álvaro Morata.

Xavi ønskede at hente en ny spansk angriber til klubben, og det menes, at Morata gik med til et skifte. Alligevel endte handlen med at falde fra hinanden. Her kunne Memphis være blevet sendt den anden vej på et lejeophold, men det skete ikke.

Hvis det ikke lykkes Juventus at få fat i Azmoun, vil det være Memphis, der er deres foretrukne mulighed. De er dog ikke interesseret i at købe ham, men ønsker derimod at hente ham på en lejeaftale.

Mens Memphis er en meget anderledes spiller end Chiesa, vil Juve tilsyneladende have en spiller, der er fleksibel og kan spille forskellige roller i angrebet. Chiesa forventes desuden at være ude resten af sæsonen grundet sin skade.

Hollænderen har haft svært ved at omstille sig, siden han kom tilbage efter en skade og begyndte at spille under Xavi. Men Barcelona er måske ikke interesserede i at sende ham på et lejeophold, hvis det kun strækker sig resten af sæsonen.

Derfor er der meget, der tyder på, at Juventus bliver nødt til at købe Memphis Depay, hvis de vil have fingrene i ham. Angiveligt skulle FC Barcelona være villige til at slippe ham for omtrent 30 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub er ‘klart inde i kampen’ om Barca-stjerne

I denne sæson har han været i aktion 22 gange for Barcelona, hvor han har bidraget med 8 mål og 2 oplæg.