Til trods for, at Manchester United har en central forsvarsspiller og kaptajn, der har kostet omtrent 743 millioner danske kroner, har de i denne sæson set meget usikre ud i defensiven.

LÆS OGSÅ: Flere klubber er interesserede, men United-profil vil ikke forlade klubben

Der har dog været meget diskussion om, hvorvidt det er den engelske kaptajns eller hans partneres skyld, at det ikke har fungeret optimalt i deres defensiv.

Angiveligt har Solskjær dog fået nok, da han ifølge Gazzetta dello Sport, som er blevet citeret af Daily Mirror, har rettet sit fokus mod at skrive kontrakt med ‘den nye Nemanja Matic’. Her er der tale om Fiorentinas serbiske forsvarer Nikola Milenkovic, som tidligere har været rygtet til klubben.

Ydermere skriver mediet også, at den italienske klub har indset, at det er ‘uundgåeligt’, at et skifte kommer til at ske for Milenkovic. Derfor har Fiorentina også besluttet sig for at træde af vejen, så Manchester United kan indgå en aftale med serberen.

I og med, at hans kontrakt med den italienske klub står til at udløbe til sommeren næste år, er Fiorentina nødt til at sælge ham i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Jamie Carragher: Her er Premier League-historiens 10 bedste angribere

Formår de ikke at få ham solgt til sommer, er der nemlig en risiko for, at han ender med at blive hentet på en fri transfer. Det skyldes, at der næppe er nogen, der vil betale for at hente ham i januar 2022, da de et halvt år efter kan hente ham på en fri transfer.