Manchester United har annonceret, at de har forlænget med den unge forsvarsspiller Di’Shon Bernard. Det kun 20-årige defensive talent er en spiller, som De Røde Djævle har store forhåbninger til.

LÆS OGSÅ: Officielt: Arsenal køber Premier League-forsvarer

Netop derfor har de besluttet at tilbyde ham en kontraktforlængelse, da de forventer sig meget af ham i fremtiden. Det har Manchester-klubben bekræftet på sin officielle hjemmeside.

På trods af, at de har besluttet at tilbyde den unge forsvarer en forlængelse, bliver det ikke i den denne sæson, at Manchester United-fans får lov til at opleve Bernard på Old Trafford.

Årsagen til, at det ikke bliver i denne sæson er, at de har udlejet ham til Hull City. Det vil sige, at han end ikke vil være at finde i Premier League i 2021/22-sæson, som han altså vil tilbringe i Championship i stedet.

Di’Shon Bernard er et produkt af klubbens eget akademi, og han er – som sagt – en spiller, der forventes rigtig meget af. Det er ikke blevet til meget spilletid, men han har dog allerede fået debut for førsteholdet, hvilket han fik i Europa League.

LÆS OGSÅ: United-stjerne skal opereres: Så mange kampe misser han

Den 20-årige Di’Shon Bernards nye kontrakt med Manchester United løber nu frem til sommeren 2024.