Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sagde følgende, da for ikke længe siden snakkede om, at holdsets angrebsstjerne, Marcus Rashford, måske skulle opereres i skulderen:

LÆS OGSÅ: Araujo åbner op: ‘Jeg synes, det var fantastisk’

“Vi ser de bedste muligheder an. Han er taget på ferie for at reflektere over det. Vi skal træffe den beslutning for Marcus og klubben. Vi afventer stadig svar fra eksperternes vurderinger.”

I samme boldgade meldte BBC for en uge siden ud, at man var nået frem til enighed om, at Rashford skulle opereres, hvilket nu bliver bekræftet af Manchester United.

United har således oplyst i en kort meddelelse, at Rashford står over for at skulle opereres i skulderen, men klubben melder altså ikke selv nogen tidshorisont.

“Efter samtaler mellem Marcus, manageren, klubbens medicinske stab og specialister vil han gennemgå en operation snarest for at løse hans skulderskade. Han vil nu fokusere på sin rehabilitering i forhold til at komme tilbage så hurtigt som muligt,” skriver United.

LÆS OGSÅ: Puig afviser adskillelige tilbud: Vil ikke forlade Barca

Men BBC mener dog at vide, at man skal forvente, at man ikke kommer til at se Rashford på banen i tre måneders tid, hvorfor han potentielt kan misse 10 Premier League-kampe.