I takt med, at man forsøger sig med at finde ud af, hvad man skal få tiden til at gå med, selvom vi nu er heldige, at der er EM i disse uger, så bliver de hektiske kampprogram udskiftet med kontraktsituationer, som man roligt kan sige begynder at spidse til.

LÆS OGSÅ: Agent: Messi ville have ham til Barca

Det gælder blandt andet Manchester Uniteds Paul Pogba, hvis kontrakt står til at udløbe næste sommer. Her skulle De Røde Djævle frygte det værste, hvilket naturligvis ville være, at han ikke vælger at forlænge sin aftale med klubben og muligvis forlade klubben kvit og frit.

Det skriver The Mirror.

Kontraktsituationen er dog også lidt svær at finde ud af, eftersom flere medier mente at vide, at Manchester United havde forsøgt at overbevise Pogba om at forlænge, men dette var han selv ude at afkræfte, da han sagde, at klubben endnu ikke var kommet med et tilbud.

Det kan dog også ende med, at man ikke kommer til at opleve ovennævnte scenarie, hvis man derimod finder sig nødsaget til at sælge ham i dette sommervindue, da man dermed stadig ville have chancen for at indkassere på ham.

LÆS OGSÅ: Solskjærs endeløse keeper-dilemma: Nu har han fundet sin favorit

Det gik umiddelbart ikke nogens næse forbi, da Manchester United hentede ham i Juventus for hele £89 millioner, hvilket betød, at han på daværende tidspunkt blev verdens dyreste fodboldspiller.