I løbet af de seneste måneder er der rigtig mange spillere, der er blevet kædet sammen med Barcelona.

LÆS OGSÅ: Koeman giver hint om Messis fremtid

Mange af dem har vist sig blot at være rygter, men særligt én spiller har været tæt på et Barcelona-skifte. Det er selvfølgelig hollandske Georginio Wijnaldum, der er tale om.

Nu siger hans agent Humphry Nijman, at Messi være meget interesseret i at bringe Gini til Camp Nou.

“Messi var virkelig ivrig efter, at Barca skulle signe Gini,” siger Georginio Wijnaldums agent Humphry Nijman i Fabrizio Romanos podcast Here We Go.

Indtil videre er det dog kun et uddrag af interviewet, der er blevet frigivet. Det forventes, at han i det fulde interview giver en nærmere forklaring af, hvorfor Lionel Messi var ivrig efter at få Wijnaldum til klubben.

Til trods for den påståede interesse fra Lionel Messi, endte Wijnaldum alligevel med ikke at vælge et skifte til Camp Nou. Derimod besluttede han sig for at skifte fra Liverpool til Paris Saint-Germain på en fri transfer.

Der har været mange rygter om, at det skulle være økonomien, der har medført, at den hollandske midtbanespiller besluttede sig for et skifte til Paris fremfor Barcelona.

LÆS OGSÅ: Barca vil hente Serie A-midtbanespiller med prismærke på 104 millioner

Skal man tro Wijnaldum selv, er det dog ikke det, der var årsagen til hans valg. Derimod valgte han Paris Saint-Germain fremfor Barcelona, fordi de var ‘hurtigere’ i forhandlingerne.