Ifølge det britiske medie The Sun har Manchester United i et stykket tid holdt øje med Accrington Stanley-målmand Toby Savin.

LÆS OGSÅ: Prismærke på 150 mio. kr.: Flere Premier League-klubber har 22-årige angriber på radaren

Den 19-årig målmand har haft gode ophold på akademierne hos både Southport, Wigan Athletic, Everton og Crewe Alexandra, før han ankom til Accrington i 2017. I 2019 skrev han under på en professionel kontrakt med klubben, og har siden haft 26 optrædener for dem, hvor han har holdt buret rent otte gange.

Det vidner også om, at hans statistik ikke er den mest fantastiske, men han har vist nok på banen, til at både United og Newcastle er interesseret.

På nuværende tidspunkt har han en kontrakt med League One-klubben, der strækker sig frem til 2023. Derfor har han også lidt spillerum i forhold til de potentielle forhandlinger med Manchester United eller Newcastle.

Tony Coton, der er målmandsspejder for Manchester United, så den unge keeper spille, og det tyder på, at han har set noget, han kan lide. Om han har imponeret nok til, at Manchester United beslutter sig for at tage et nærmere kig, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Ny partner til Maguire: Manchester United viser interesse i Borussia Dortmund-forsvarer

Det ser ud til, at De Røde Djævle kommer til at få tømt godt ud på målmandsposten, da blandt andet Sergio Romero, Joel Pereira og Paul Woolston står til at forlade Dreams Theatre. Desuden er der også stigende tvivl om David De Geas fremtid i klubben.