I sommerens transfervindue var Manchester United sat i forbindelse med flere spillere. Blandt andet var de sat i forbindelse med Jack Grealish. Den engelske playmaker besluttede dog at blive i Aston Villa.

LÆS OGSÅ: Neville: Det mangler Manchester United

Han besluttede sig for at skrive under på en ny kontrakt med sin ungdomsklub, der har en værdi på omtrent 1,2 millioner danske kroner i ugen. I denne sæson har han desuden vist et særligt højt niveau.

Ifølge Manchester Evening News var den alsidige midtbanespiller på radaren hos De Røde Djævle i sommers, men han var dog ikke en bekræftet mand i startopstillinge. Ligeledes var hans værdisætning på over 80 millioner pund også et problem.

Mediet hævder dog, at tingene kan ændre sig til næste år, hvor de kan beslutte at forsøge at skrive kontrakt med Grealish. Han har spillet fortrinligt på det seneste, og han kunne derfor blive en essentiel del af førsteholdstruppen.

I sidste sæson var han topscorer for Aston Villa, og han leverede også det højeste antal oplæg. Derfor er der også en udbredt mening om, at han er den klart bedste spiller under Dean Smith.

På tværs af alle turneringer har han i denne sæson spillet otte kampe for Aston Villa, og har været direkte involveret i 10 mål. Han har selv scoret fem og har ligeledes leveret fem oplæg.

LÆS OGSÅ: Jesse Lingard stopper samarbejdet med Mino Raiola

Han spiller normalt på en central offensiv midtbaneplads, men på det seneste har han indtaget venstre fløj. Ifølge Manchester Evening News kan hans værdisætning dog overstige 100 millioner pund til sommer, hvorfor han ikke bliver et billigt indkøb.