Manchester United viste interesse i at hente den franske angrebsspiller, Ousmane Dembele, i Barcelona. At de to klubber ikke kunne nå til enighed endte med at koste den spanske klub to nye spillere.

Premier League-klubben blev sat i forbindelse med en låneaftale for franskmanden. Disse rygter begynder at svirre, da det ikke lykkedes for Manchester United at skrive under med deres førsteprioritet: Jadon Sancho.

United endte med at have en travl Deadline Day. På sidste dag i transfervinduet hentede de nemlig både Edinson Cavani, Alex Telles, Facundo Pellistri og Amad Traore. Det lykkedes dog ikke at opnå en aftale med Barcelona om Dembele.

Overskydende spiller

Dembele bliver betragtet som en overskydende spiller i den nuværende Barcelona-trup, da den nye cheftræner Ronald Koeman ikke har planer for ham. Han håbede derfor på at kunne skaffe midler til at skrive under med øvrige spillere, ved at få den 23-årige af lønningslisten.

En aftale blev lavet om at hente Lyon-angriber Memphis Depay, ligesom der var forhandlingen om at hente Eric Garcia i Manchester City. Begge dele faldt dog til jorden, da det ikke lykkedes at sælge Dembele, ifølge Evening Standard.

Barca havde accepteret en pris på 22,5 mio. pund for Depay, og hollænderen selv var også klar til at flytte til Camp Nou. Denne aftale var dog afhængig af, at Dembele blev solgt eller – som minimum – udlejet.

Garcia-forhandlinger faldt til jorden

Forhandlingerne med Garcia var ikke nået så langt, men spanieren har dog givet udtryk for, at han agter at forlade City, når hans kontrakt udløber næste sommer.

Da Pep Guardiola har hentet både Ruben Dias og Nathan Ake i dette transfervindue, var det forventet, at der ville blive lavet en aftale om Garcia før deadline. Det var dog ikke muligt, da det krævede afgang af spillere i Barca.

Det har ikke været den store indkøbstur, som var forventet, da Koeman blot har hentet Miralem Pjanic, Trincao, Segino Dest og Matheus Fernandes.