Manchester United har ifølge Manchester Evening News gjort sig overvejelser om at ophæve Dylan Levitts lejeaftale med Charlton Athletic i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Premier League-stjerne drømmer om United-skifte

Waliseren indvilligede i at slutte sig til League One-klubben i en enkelt sæson i sommer. Han har dog haft svært ved at etablere sig ordentligt i klubben. Den 20-årige Levitt har derfor siddet på bænken i de seneste 11 opgør for Charlton.

Manchester Evening News beretter også, at United specifikt valgte at inkludere en tilbagekøbsoption i Levitts lejeaftale. Det blev gjort med henblik på at hente ham retur til klubben, hvor de kan reevaluere hans situation i klubben.

Levitt havde håbet på, at regelmæssig spilletid i Charlton ville øges hans chancer for at blive udtaget til Ryan Giggs’ Wales-trup til EM næste sommer. Som følge af hans begrænsede spilletid i både Manchester United og Charlton, er hans plan i truppen dog tvivlsom.

Såfremt det bliver en realitet, at han hentes retur til klubben, vil United sandsynligvis vurdere, hvorvidt de vil løbe risikoen ved at sende ham videre til en anden EFL-klub. I stedet kan de også beslutte at give ham en plads i startopstillingen for deres U23-hold.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Sevilla-forsvarer

Den 20-årige har dog også andre muligheder, når hans kontrakt udløber. Blandt andet er der flere hollandske klubber, der har givet udtryk for deres interesse. Det skriver Manchester Evening News, som også skriver, at han fik flere tilbud i sommervinduet.