Manchester United kan til sommer potentielt ende med at sige farvel til en spiller, der har været i klubben i syv år. Det er selvfølgelig Juan Mata, der har været tale om.

LÆS OGSÅ: Solskjær følger ham tæt: Haalands far kommenterer på United-rygte

Han har ikke været en fast del truppen i løbet af de seneste år. Blandt andet har han ikke spillet for Manchester United i Premier League siden december sidste år.

Hans nuværende kontrakt med De Røde Djævle står til at udløbe om cirka fire måneder. I denne kontrakt er der ikke indskrevet en option, hvor Manchester United kan forlænge hans ophold på Old Trafford med yderligere et år.

Ifølge det spanske medie AS er Mata ivrig efter at vende tilbage til den spanske La Liga, hvor han har spillet 174 kampe, da han før i tiden har spillet for Valencia. Det gjorde han i perioden fra 2007 til 2011.

Den 32-årige Juan Mata har ikke fået meget spilletid for De Røde Djævle i denne sæson, hvor det ikke er blevet til mere end 10 fremtrædende. Det tyder derfor på, at han ikke er en del af planerne hos Ole Gunnar Solskjær.

Af denne årsag kan det ende med, at han bliver solgt til sommer til en reduceret pris, hvor Ole Gunnar Solskjær har et ønske om at gøre plads til en anden angriber.

LÆS OGSÅ: United-spiller bliver hyldet: “Han er nok den i Premier League, der har forbedret sig mest”

Det siges, at der fortsat er stor interesse for at bringe til Jadon Sancho til klubben, hvilket potentielt også kan ske til en reduceret pris. Dortmund står nemlig i en økonomisk situation, der ikke just er fremragende, hvorfor de er nødt til at sælge ud i spillertruppen, for at hente penge ind.