Som alternativ til norske Erling Haaland, har Manchester United igen valgt at rette fokus mod Premier League-stjernen Dominic Calvert-Lewin. Ifølge The Athletic er De Røde Djævle klar til at rette deres fokus mod at lande en aftale med Everton-spilleren.

LÆS OGSÅ: Rygtet til Man Utd: Serie A-træner er overbevist om, at han bliver

Den 23-årige angriber har for tiden en fremragende sæson i Everton under italienske Carlo Ancelotti. Han har leveret intet mindre end 14 mål i 18 kampe, hvorfor han har vist, at han har evnerne til at konkurrere med de bedste spillere i den engelske liga.

De Røde Djævle har også været sat i forbindelse med Erling Haaland. Det har de været siden han spillede i RB Salzburg. Efter hans skifte til Dortmund og eksplosive succes, er prisen dog steget betydeligt. Det kan have fået United til at kigge i andre retninger.

Det er dog ikke blot som følge af en højere pris, at de tilsyneladende har fralagt sig idéen om at skrive kontrakt med Erling Haaland. Det handler i lige så grad om, at hans agent er Mino Raiola, som Manchester United ikke gider at lave forretninger med efter Pogba-skandalen.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Barcelona kæmper om 17-årigt talent

Dominic Calvert-Lewin er dog af mange spået til at udvikle sig til at blive en fremragende angriber, hvilket Manchester United kan have brug for, set i forhold til Martials ustabile præstationer og Cavanis alder.