En Manchester United-spiller er måske ikke, hvem han giver sig ud for at være. Da han indgik en aftale med klubben i oktober, hed han Amad Diallo Traoré. Siden har han fjernet Traoré fra sit navn, mens han bruger navnet ‘Amad’ på din spillertrøje.

LÆS OGSÅ: Transferguru skruer ned for blusset: United snakker ikke med Real-stjerne

Det store spørgsmål er dog, om det overhovedet er hans rigtig navn. Det engelske medie Daily Mail sår i hvert fald tvivl om det, da de skriver, at han er blevet idømt en bøde på cirka 355.000 danske kroner. Han har nemlig tilstået brugen af falske dokumenter og opdigtede forældre, da han skulle rejse fra Elfenbenskysten til Italien.

Det er det italienske fodboldforbund FICG, der har givet både Amad Diallo og hans bror Hamed Diallo, der fortsat spiller på Atalantas akademi, en omfattende bødestraf for at tilstå regelbruddene. Nu rygtes det dog, at de måske slet ikke er biologiske søskende, som de påstår at være.

Det italienske fodboldforbund har offentliggjort, at de to spillere gjorde brug af falske pas, hvilket medførte, at de kunne blive genforenet med deres fiktive forældre i Italien for seks år siden. Efter sigende blev de falske dokumenter brugt til at sikre, a de kunne tage til Italien, hvor de skulle spille for ungdomsholdet Boca Barco i 2015, før de tre år senere skifte til Atalana.

LÆS OGSÅ: United-legende langer ud efter fejlkøb: De stoler ikke på ham

De engelske medie Daily Mail har især hæftet sig ved, at det italienske fodboldforbund har sået tvivl om, hvorvidt Amad Diallo Traoré og Hamed Mamado Traoré overhovedet er de to brødres rigtige navne, samt at de betvivler, at de faktisk er biologiske brødre. Dette har de to spillere dog ikke tilstået, da de kun har tilstået brugen af falske pas og opdigtede forældre.