Det var med stor forhåbninger, at Manchester United i 2014 besluttede at hente Marcos Rojo fra Sporting Lissabon.

LÆS OGSÅ: Sergio Aguero står over for ny skadespause

Til trods for dette, har han dog aldrig haft den store succes med at skabe sig en fast plads i startopstillingen. I de sidste tre sæsoner står han derfor kun noteret for 17 Premier League-kampe.

I den seneste sæson har han været lejet ud til Estudiantes i Argentina. Heller ikke her har han haft den store succes, da han har været plaget af skader.

Nu er han retur i Manchester United, men sandsynligvis bliver det ikke i længe. Der er nemlig rygter om, at han er på vej videre til en anden United-klub.

Ifølge The Sun har Sheffield United taget initiativ til at forhøre sig i Manchester-klubben, hvorvidt en mulig aftale vedrørende Marcus Rojo kan komme på tale.

Sheffield United har et ønske om at styrke deres bagkæde, hvor Rojo ser ud til at være en ideel løsning. Bliver aftalen til noget, skulle det ifølge The Sun være en lejeaftale med start i januar.

Rojo har kontrakt med Manchester United frem til næste sommer, hvorfor han i januar er i en position til frit at forhandle med andre klubber.

Han giver selvfølgelig sig selv bedre forhandlingsmuligheder, hvis han får spilletid, før kontraktens udløb. Dette har han mulighed for at få hos Sheffield United.

LÆS OGSÅ: Skarpeste AGF-angriber i SL-historien: “Jeg er vildt stolt”

I alt har Marcos Rojo spillet 122 kampe for Manchester United på tværs af alle turneringer. I de 122 kampe er det blevet til to mål og fire oplæg.