Manchester United-talent kæmper for fast plads i startopstillingen

Nicolai Busekist — 20. nov 2020 10:06
Foto: Athena Pictures/Getty Images

Manchester United-talentet har kæmpet og kæmper fortsat for en fast plads i startopstillingen. Han insisterer dog på, at han "har det rigtig godt for tiden", selvom han ikke har fået en fast plads i Ole Gunnar Solskjærs startopstilling.

LÆS OGSÅ: Manchester United kan gå glip af talentfuldt transfermål

Daniel James fortæller selv, at han bliver ved med at kæmpe. United betalte 15 millioner pund for James i sommeren 2019. Dengang fik han en rigtig god start, hvor han scorede tre mål i de første fire kampe, hvorfor han imponerede både klub og fans.

Den 23-årig var desværre ikke i stand til at opretholde denne form. Efterfølgende scorede han nemlig ikke i hele 32 kampe. Derfor er fans begyndt at stille spørgsmålstegn ved Ole Gunnar Solskjærs tillid til talentet.

Hans første sæson var dog fortsat en succes, da han spillede med i hele 46 kampe og tre semifinaler. På det seneste er han dog faldet ned ad rangstigen.

Da både Donny van de Beek og Edinson Cavani ankom til klubben i sommers, hvorfor konkurrencen på angrebspladserne er blevet mere intens. Den tidligere Swansea-stjerne har ikke fået mere end tre optrædener i denne sæson.

James havde muligheden for at få lidt mere spilletid i landsholdspausen. Her scorede han et fremragende mål i Nations League-opgøret mod Finland. Han understreger dog, at han ikke nyder mere at spille for sit land, end for sin klub.

"Manchester United er min klub og jeg elsker det der. Uanset om jeg spiller eller ej, er jeg stolt. Lige så stolt, som jeg er for at spille for Wales," sagde han til BBC Sport.

LÆS OGSÅ: Manchester United-profil er tilbage på træningsbanen

"Jeg har det rigtig godt for tiden. Når jeg spiller, giver jeg alt."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere