Manchester United har hentet flere store stjerne denne sommer, men er angiveligt interesseret i at bringe Ousmane Dembélé til Old Trafford

Ousmane Dembélé pådrog sig en skade under denne sommers EM, og forventes at vende tilbage til banen i løbet af november. Hans nuværende kontrakt med FC Barcelona løber frem til sommeren næste år.

LÆS OGSÅ: Simone Inzaghi: Vi mistede Eriksen i sommer

Den 24-årige har denne sommer ikke været rygtet væk fra den catalanske klub i samme omfang, som tidligere. Han har før været kædet sammen med De Røde Djævle, men disse rygter blev lagt på is, da de hentede både Jadon Sancho og Cristiano Ronaldo.

Nu skriver catalanske El Nacional dog, at den engelske klub endnu ikke har opgivet at bringe franskmanden til Old Trafford. Mediet skriver, at de ‘overraskende ser ud til at ville hente’ Ousmane Demélé næste sommer.

Det hævdes, at Ole Gunnar Solskjær og co. fortsat har en interesse i den tidligere Dortmund-spiller. Derfor skulle der også allerede været dialog mellem klubben og Dembélés repræsentanter, der ‘forhandler om hans fremtid’, skriver El Nacional.

Angiveligt er De Røde Djævle primært interesserede i angriber, da de kan hente ham gratis næste sommer. Barcelona ønsker at beholde ham, og er i forhandlinger med hans repræsentanter. På trods af dette, har Manchester United ikke kastet håndklædet i ringen.

LÆS OGSÅ: Barcelona og Real Madrid viser interesse for Ajax-spiller

Ifølge Mundo Deportivo ønsker den catalanske klub at forlænge hans kontrakt frem til 2024. For et par dage siden skrev El Partidazo de COPE, at Barcelona har mødtes med Dembélé og hans agent, Moussa Sissoko, for at diskutere en forlængelse.