Marc Cucurella, den spanske forsvarsspiller, som Chelsea hentede for en svimlende sum på 487,5 millioner danske kroner fra Brighton i 2022, overvejer nu kraftigt at forlade Premier League og England.

Cucurella, 25 år, har haft en udfordrende tid på Stamford Bridge, hvor både form og skader har begrænset hans spilletid.

Specifikt har en ankelskade og konkurrence fra Ben Chilwell og Levi Colwill gjort livet svært for spanieren i London-klubben.

Chelsea, under ledelse af Todd Boehly og hans Clearlake-partnere, har oplevet en blanding af succes og skuffelse på transfermarkedet.

Mens nogle spillere, såsom Cole Palmer, har vist sig værdifulde, har klubben generelt set ikke fået valuta for pengene.

Dette har sat træner Mauricio Pochettino under pres, især da klubben kæmper med at kvalificere sig til europæisk fodbold for anden sæson i træk.

Nu ser det ud til, at Chelsea er villige til at lade Cucurella gå, selvom det vil betyde et stort økonomisk tab.

Spilleren selv ønsker at vende tilbage til La Liga, med interesse fra flere spanske klubber, herunder Real Betis, Real Sociedad, Atletico Madrid, Girona, Valencia, og Getafe.

En potentiel aftale kan indledes med et lån, hvor Chelsea formentlig vil dække en del af Cucurellas løn, med en mulighed eller forpligtelse til køb senere.

Uanset udfaldet vil Cucurellas afgang betegne en økonomisk smertefuld erfaring for Chelsea.