Manchester United-angriberen har selv været udsat for racisme, og han måtte for nylig tage imod flere kommentarer, efter man spillede uafgjort mod Arsenal.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Han fortæller til Sky Sports, at det dog ike burde være svært at stoppe.

“Det burde ikke være så svært. De forskellige virksomheder skal blot lukke deres profiler. Vi ved, at man kan lave fire eller fem profiler, men hvis man skal blokere dem alle, så blokerer man dem alle.”

Rashford mener, at det er den rigtige måde at håndtere problemet på, hvorfor han naturligvis håber, at virksomhederne ikke slapper af, men derimod skrider til handling for at stoppe problemet.

“Det er op til virksomheder. Hvis de ser nogen, der er nedladende på nogen måde, så skal deres konto slettes med det samme. Det er sådan, du håndterer problemet.”

Marcus Rashford er ked af, at det har udviklet sig til så stort et problem. Han argumenterer nemlig for, at det burde være de sociale medier, man tager hen for at have det sjovt.

LÆS OGSÅ: Så mange millioner spytter Messi i den spanske statskasse om året

Det er dog ikke kun Rashford, der har været udsat for racisme. Det samme gælder Paul Pogba, Anthony Martial og Axel Tuanzebe, hvis man blot skal udpege Manchester United-spillere.