Manchester United-profilen Marcus Rashford har modtaget stor ros og hæder fra den nuværende Formel 1-verdensmester, Lewis Hamilton.

LÆS OGSÅ: Scholes er uenig i udbredt påstand om Manchester United

Det er en hæder, der kommer i forbindelse med, at The Red Devils-stjernen har fået en plads på TIME Next 100 Most Influential People-listen.

Det er selvfølgelig ikke en liste, han er havnet på som følge af sine bedrifter på banen, selvom de fleste dog vil mene, at han også har imponeret her. Derimod er Rashford havnet på denne liste, fordi han har brugt sin stjernestatus til velgørende arbejde.

"'Jeg ved, hvordan det føles at være sulten,' skrev han sidste juni som en del af en kampagne, der lykkedes med at presse regeringen til at levere måltider til skoleelever i nød i sommerferien," skrev Hamilton i sin hyldest til Rashford.

"Ved at gå i front for de mest sårbare i vores samfund og bruge sin platform og indflydelse til at skabe positive forandringer, inspirerede Marcus utallige andre til at slutte sig til ham på denne mission, og cementerede sin status som rollemodel."

"I et år, der viste os styrken ved at arbejde sammen mod et fælles mål, var han en galvaniserende kraft bag at forene mennesker over hele Storbritannien i bestræbelserne på at sikre, at intet barn skulle sulte."

LÆS OGSÅ: Agent afslører: PSG-stjerne ville til FC Barcelona

"Hans beslutsomhed, ukuelighed og vedholdenhed har været virkelig inspirerende. Jeg kan ikke vente med at se, hvordan han fortsætter dette vigtige arbejde."