Manchester United-stjernen Marcus Rashford har vist sig at være en helt bde på og uden for banen i de seneste år. Den 23-årige angriber tilføjede endnu en bedrift til sin liste i 9-0-sejren over Southampton tirsdag aften.

LÆS OGSÅ: Disse otte spillere vil præsidentkandidat Victor Font hente til Barca til sommer

Englænderen scorede Uniteds andet mål, efter at Aaron Wan-Bissaka havce bragt De Røde Djævle i front. Det var Rashfords 83. mål for klubben, hvilket har medført, at han har overhalet Eric Cantona på listen over topscorere i klubben.

Eric Cantona er en af Uniteds bedste angribere i den moderne æra, og synonym med Uniteds tidligere dominans i Premier League, hvorfor det var et specielt øjeblik for Rashford, som voksede op med historier om Cantonas bedrifter i den røde trøje. Derfor gav han selv udtryk for sin store glæde på Twitter.

I skrivende stund er Rashford på en 14. plads på Uniteds topscorerliste, hvor han i øjeblikket jagter David Beckham, der har scoret to mål mere end ham. Nuværende manager Ole Gunnar Solskjær er også at finde på listen, hvor han indtager en 6. plads, hvorfor han fortsat er langt foran Rashford med 127 mål, ifølge Transfermarkt.

LÆS OGSÅ: Medie: Ole Gunnar Solskjær vil hente PL-stjerne værdisat til 168 millioner kroner

Helt i toppen af den historiske liste finder man Wayne Rooney, der har formået at score intet mindre end 253 mål i den røde trøje. Da Rashford er kun 23 år gammel, har han sandsynligvis stadig de bedste år i sin karriere foran sig.