I den nylige fodboldkamp mellem England og Nordmakedonien, som endte uafgjort 1-1, har en særlig spiller fanget Internettets opmærksomhed.

Det drejer sig Marcus Rashford leverede en kort, men bemærkelsesværdig præstation i kampen. Desværre for ham var det ikke det prangende spil, der har lagt nettet ned.

England fandt sig overraskende bagud i første halvleg. Trods en uinspirerende indsats fra holdet, lykkedes det dem at sikre sig et point, hvilket var nok til at kvalificere sig til lag ét i lodtrækningen til Euro 2024, der finder sted den 2. december.

Rashford fik omkring 10 minutter på banen mod Nordmakedonien. Han havde ellers tidligere vist sit værd i en kamp mod Malta, hvor han startede på banen. Til trods for kun at have scoret ét mål for sin klub i sæsonen, havde han bidraget med tre mål og to assists i fem optrædener for England.

Derfor havde landstræner Gareth Southgates tillid til ham.

Rashfords præstation i kamp mod Nordmakedonien var dog langt fra overbevisende. En fan har sammensat en video af hans korte tid på banen, som har fået stor opmærksomhed på sociale medier.

Den video kan du også se her, så du ved selvsyn kan se, hvorfor Rashford har fået opmærksomhed for sin kamp.