Ifølge den tidligere angriber Mark Hughes, har Manchester United været for sent ude med at få hentet Edinson Cavani til klubben. De kommer nemlig ikke til at nyde godt af hans bedste form, mener Hughes, som dog stadig mener, at han er den type angriber, United skal rette fokus mod.

LÆS OGSÅ: Ferdinand om straffesparksbeslutning: “Skammeligt”

Uruguayaneren skiftede til Old Trafford på en fri transfer i oktober sidste år, efter at han ikke fik forlænget sin kontrakt med franske Paris Saint-Germain. Siden han er ankommet til det engelske, har han formået at imponere med sine bidrag til Ole Gunnar Solskjærs hold.

Men i en alder af 34 år, kan det ikke fornægtes, at han er ved at være i slutningen af sin karriere. Og mens Hughes mener, at han stadig har en masse at byde på, er han ked af, at De Røde Djævle ikke var i stand til at bringe ham ombord for et halvt årti siden.

“United har god kvalitet i den øverste del af banen,” lød det fra Mark Hughes, da han udtalte sig til Sky Sports, hvilket han fulgte op med:

“(Marcus, red.) Rashford og (Mason, red.) Greenwood har et godt omdømme, men måske har de brug for Cavani, som han var for fem år siden, da han var i sin pragt.”

LÆS OGSÅ: Guardiola vil hente forstærkninger i Italien

“De fik ham sandsynligvis på det forkerte tidspunkt, men han er stadig en fremragende spiller. Når jeg ser ham spiller på dette hold, tænker jeg, at han giver dem mere fokus, og at de har tillid til at aflevere bolden til hans fødder, og at der sker ting omkring ham.”