I en kamp, hvor Celtic var storfavoritter, levede de op til forventningerne med en overbevisende 5-0 sejr over Buckie Thistle fra den femtebedste skotske fodboldrække.

Den danske landsholdsspiller Matt O’Riley spillede en central rolle i sejren, idet han leverede assists til både det første og andet mål.

Celtic dominerede kampen fra start til slut, og ved pausen var stillingen allerede 3-0.

O’Riley, der var med fra start, viste endnu engang sin værdi for holdet med sin evne til at sætte spillet op og skabe målchancer.

Hans præstation var afgørende for Celtics overlegne spil og bidrog til at lukke kampen allerede før anden halvlegs fløjte.

I anden halvleg fortsatte Celtic deres dominans og udbyggede føringen til 5-0, hvilket sikrede dem en plads i kvartfinalerne i den skotske pokalturnering.

For Buckie Thistle-spillerne blev kampen et minde for livet, selvom de stod over for en overlegen modstander.