Cristiano Ronaldo er ikke kommet sovende til succesen, siger Blaise Matuidi om sin holdkammerat forud for tirsdagens kvartfinale i Champions League mod Ajax. 

”Vi har den bedste spiller: Cristiano Ronaldo.”

Blaise Matuidi er klar i mælet i et interview med DAZN. Der er ikke nogen spiller i Europa, der er lige så god som den 34-årige portugiser, mener hans franske holdkammerat. 

”Vi er glade for, hvad han gør, vi har det sjovt, og vi håber, at han kan fortsætte på den måde,” siger midtbanespilleren, der – siden han fik Ronaldo som holdkammerat i sommeren 2018 – er blevet overrasket over, hvor dedikeret han er til hele tiden at blive bedre. 

”Han spillede fænomenalt i kampen mod Atletico (3-0-sejren i 1/8delsfinalen i CL), men han viser, hvor genial han er hver dag til træning. Man kan se det på den måde, han træner. Han overrasker mig hver dag, fordi han arbejder hårdere end alle andre,” siger Matuidi og peger på Ronaldos træningsiver som årsagen til hans kvaliteter. 

”Det får en til at sige, at det ikke er tilfældigt, at han har nået dette niveau.”

Kampen i Amsterdam endte 1-1, så det er stadig åbent, hvem der går videre af Juventus og Ajax forud for aftenens kvartfinale i Champions League. Blaise Matuidi har tiltro til, at Torino-klubben trækker det længste strå, og ved samme lejlighed bruger han nogle ord på at rose træner Massimiliano Allegri og hans filosofi: 

”Han er særligt dygtig til at håndtere sine spillere, men han er også god til at forberede den rette taktik. Han ved, hvordan han skal håndtere de mange dygtige spillere i Juventus. Og når man har styr på det, betyder det, at man er en fantastisk træner,” siger franskmanden i interviewet med DAZN.

Juventus – Ajax fløjtes i gang tirsdag aften klokken 21. Opgøret bliver vist på TV3 Sport.