I lang tid har der været tvivl om Christian Eriksens fremtid som professionel fodboldspiller. Nu afslører B.T., at han træner på Superliga-klubben OB’s træningsanlæg.

Siden Christian Eriksen kollapsede under EM-opgøret mod Finland i Parken i sommer, har der været spekuleret i, om han ville indstille sin karriere som professionel fodboldspiller.

LÆS OGSÅ: Thomas Delaney kørt på hospitalet

Meget tyder dog på, at det ikke er tilfældet. I hvert fald har B.T. afsløret, at Christian Eriksen træner Ådalen i Odense, som er OB’s træningsanlæg.

Ifølge B.T. trænede den danske landsholdsstjerne onsdag morgen i al hemmelighed i selskab med en personlig træner. Han træner dog for sig selv, og altså ikke sammen med Superliga-klubben.

“Vi er rigtig glade for, at Christian Eriksen i disse dage holder formen ved lige på vores baner,” siger Michael Hemmingsen, der er sportschef i OB, til B.T., og dermed bekræfter, at Eriksen er i gang med træningen.

Tilsyneladende har Christian Eriksen dog ikke den store interesse i at tiltrække sig opmærksomhed. B.T. skriver nemlig, at træningen foregik på banen længst fra klubhuset.

Ligeledes bliver det rapporteret, at hele træningen foregik på engelsk, og at Christian Eriksen blandt andet var igennem en øvelse, der krævede, at han skulle sparke på mål.

En kilde fortæller til det danske medie, at det dog primært er konditionstræning, der er i fokus hos Christian Eriksen. Dog bliver der også trænet med bold, lyder det.

Såfremt Eriksen beslutter sig for, at han ønsker at fortsætte sin aktive karriere som fodboldspiller, bliver han dog nødt til at finde sig en ny klub.

LÆS OGSÅ: Xavi vil beholde Barca-talent: Laporta vil sælge ham for 450 millioner til sommer

Efter sit kollaps i Parken fik han indopereret en avanceret pacemaker, som det ikke er tilladt at spille med i Serie A. Derfor er han tvunget til at finde sig en klub udenfor Italien.