Der bør ikke herske tvivl om, at Joakim Mæhle er en populær herre. Ikke blot i Genk, men i store del af Europa. Det rygtes, at både Atalanta og Marseille forsøger at hente den danske landsholdsback.

På det seneste har Joakim Mæhle vikarieret som anfører for Genk. Desuden høster han stor anerkendelse for hans imponerende præstationer i den belgiske klub. Derfor er han bestemt også en populær herre blandt både fans og spillere i Genk.

At han formå at levere et stabilt niveau, er dog ikke noget, der går ubemærket hen i resten af Europa. Nu prøver både Atalanta og Marseille eftersigende at hente de danske landholdsspiller til deres klub. Dette beretter det belgiske medie HLN om.

Det er dog ikke noget, der passer ind i planerne hos Jess Thorup og resten af Genk-mandskabet. Det siges desuden, at de tidligere i transfervinduet har afvist et bud på 75 millioner kroner fra Southampton.

Dette vidner selvfølgelig om, at Joakim Mæhle er en både populær og efterspurgt spiller. På trods af dette, tyder meget dog på, at de vil gøre, hvad de kan, for at beholde ham i KRC Genk.