Han har gang i sin bedste sæson nogensinde, og det ser ikke ligefrem ud til, at den 25-årige Andre Silva kommer til at skrue ned. Han har bombet mål ind på samlebånd for Eintracht Frankfurt, og det har naturligvis medført, at flere klubber er interesseret i ham.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

Og nu melder Bild, at Barcelona er den seneste klub til at melde sig på banen.

Andre Silva formåede at score 24 mål i 58 kampe, da han tørnede ud for FC Porto. Han blev dog sendt videre til AC Milan, hvor det blev til 41 kampe med 10 mål til følge, hvorefter han blev udlejet til Sevilla og siden Frankfurt.

Og de umiddelbart meget glade for, at de valgte at skrive under med Andre Silva på en permanent aftale. Han står nemlig noteret for at have scoret 22 gange i 26 kampe.

Silva skulle have en transferværdi på 40 millioner euro, og man regner med, at Manchester United og Atlético Madrid kommer til at melde sig på banen. Og hvis det ender med, at Barcelona vil satse på Silva, så kan Laporta måske få prisen skudt ned, da han har et godt forhold til Silvas agent, Jorge Mendes.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Det skulle dog blot være spekulationer, men Barcelona skulle altså holde et vågent øje med Silva, såfremt man kan slå til, hvis muligheden falder.