Christian Eriksen har endnu ikke fundet sig en ny klub. Nu lyder det dog, at han er i dialog med Premier League-klubben Brentford.

Efter hans kollaps i Parken i sommer, har der været stor tvivl om Christian Eriksens fremtid. Der er fortsat ikke meldt noget ud, andet end, at hans kontrakt med italienske Inter er blevet ophævet.

LÆS OGSÅ: Barcelona udser sig Luuk de Jong-afløser: Har prismærke på blot 5 millioner

Kontrakten er Inter og Eriksen blevet enige om at ophæve, da de reglerne i professionel italienske fodbold forhindrer ham i at spille i landet. Det er nemlig ikke tilladt at spille med en pacemaker, hvilket også omfatter Eriksens ICD-enhed.

I løbet af de seneste uger har der været mange rygter om, hvor Eriksen kan havne henne. Flere medier har peget på, at han vender retur til Ajax, men et comeback i Premier League virker mere og mere sandsynligt.

Eriksen er nemlig allerede i dialog med en Premier League-klub. Det melder mediet The Athletic, der i øjeblikket er dialog mellem den danske landsholdsstjerne og Brentford.

Indtil videre er han blevet tilbudt en kontrakt, der løber resten af denne sæson. Der er dog indskrevet en option i kontrakten, der gør det muligt at forlænge med yderligere et år.

Det vides ikke, om det er et tilbud, der er af interesse for Eriksen. Ganske vist har han tidligere spillet på markant højere plan, men potentielt vil han vælge en klub, hvor han kan skabe momentum på professionelt plan.

Omvendt er der fortsat et par uger tilbage af det nuværende transfervindue. Der er derfor en god chance for, at han afventer, da der sagtens kan dumpe flere tilbud ind af brevsprækken.

LÆS OGSÅ: Medie: PSG vil hente Ter Stegen i byttehandel

29-årige Eriksens kontrakt med Inter blev ophævet i december, og lige siden har han ledt efter en ny klub. Han har stor erfaring med spillet i Premier League, da han tidligere har spillet for Tottenham i perioden fra 2013 til 2020.