Inter skulle være interesseret i at hente Romelu Lukaku og Victor Moses. Antonie Conte ser ud til at blive klubbens nye træner, og han har efter sigende de to spillere på sin ønskeliste. 

Ifølge flere italienske medier er det så godt som sikkert, at Antonio Conte overtager trænerposten fra Luciano Spalletti i Inter. SkySport Italia og La Gazetta dello Sport skriver, at Conte får en treårig kontrakt med Milanoklubben og en årsløn på omkring 75 millioner kroner. Og den tidligere Juventus-træner vil gerne have forstærkninger til Inter-mandskabet, hvor Manchester Uniteds belgiske angriber Romelu Lukaku og Chelseas nigerianske kantspiller Victor Moses skulle stå på hans ønskeseddel. Det skriver Sky Sports. 

Moses er i øjeblikket på lån i Fenerbache, og såfremt Inter vil købe ham fri, skal klubben også forhandle med den tyrkiske klub. 

Hvad Romelu Lukaku angår, så har den 26-årige angriber for nylig udtrykt interesse for at spille i italiensk fodbold. 

”Serie A er en drøm for mig. Jeg håber, at jeg kan komme til at spille dernede på et tidspunkt,” sagde belgieren, hvis bror 24-årige lillebro Jordan Lukaku også spiller i Lazio. 

La Gazetta dello Sport mener at vide, at Inter har tilbudt Manchester United cirka 210 millioner kroner samt Ivan Perisic for Romelu Lukaku. Et tilbud, som den engelske klub angiveligt overvejer i øjeblikket. Hvis Romelu Lukaku skifter til Inter, forventes det af italienske medier, at klubben sælger sin udskældte argentinske angriber Mauro Icardi. Men Icardi har den seneste måneds tid været tilbage i startopstillingen hos Inter og hans agent Wanda Nara – der også er hans kone – har sagt, at hendes mand med sikkerhed også spiller i Italien i den kommende sæson. Dette kan selvfølgelig både betyde, at han bliver i Inter, eller at han skifter til en anden italiensk klub.