David de Gea, der har rundet de 30 år, er blevet flittigt rygtet væk fra Manchester United. Det kommer efter, at han har haft en meget svingende sæson, hvor mange mener, at han ikke har levet op til det niveau, han ellers har været kendt for, i den tid, han har været i klubben.

LÆS OGSÅ: United afviser rygte: De brød selv ind

De Røde Djævle har i stedet valgt at gøre brug af Dean Henderson, som dermed har indtaget pladsen mellem stængerne, og der er meget, der taler for, at han bliver den fremtidige førstemålmand i Manchester United.

Det kræver dog også, at man har en back-up målmand, hvis nu Dean Henderson skulle være så uheldig at pådrage sig en skade. Det taler selvfølgelig også for at hente en ny målmand, hvis man ender med at vinke farvel til David de Gea til sommer.

Manchester United har dog ikke været ude med den store rive, da man angiveligt ønsker en spiller, der spiller indenfor Englands rammer, og såmænd også i Premier League.

Det mener i hvert fald ESPN, der skriver, at Manchester United skal have købet af en ny målmand på plads, før man kan sende den løntunge David de Gea videre.

LÆS OGSÅ: Solskjær er meget begejstret for United-profil: Han er blevet mere moden

De melder endvidere, at de man har øjnene rettet mod West Brom-målmanden Sam Johnstone, som de umiddelbart bliver nødt til at sælge, hvis man rykker ned, hvilket meget tyder på, de gør.