Det er fortsat en mulighed, at Ousmane Dembélé ender med at forlade FC Barcelona i dette transfervindue – også selvom han tidligere har stået fast på at blive i klubben.

Nu tyder det på, at han angiveligt er blevet mere åben overfor at forlade den spanske storklub. Der er dog endnu intet officielt meldt ud i forhold til et klubskifte.

Hidtil har Dembélés intention været at blive i Barcelona, hvor han skulle forsøge at overbevise cheftræner Ronald Koeman om, at han skulle have en fast plads på holdet.

Imidlertid anser Koeman dog ikke Dembélé som værende en nødvendighed for den catalanske storklub. Dette har fået franskmanden på andre tanker. Det skriver den catalanske avis Sport.

Barca forsøger at finde en løsning

Barca har i et stykke tid forsøgt at finde en løsning på Dembélés fremtid. De har gjort det klart, at de er villige til at sælge ham, hvis der skulle dukke et tiltalende tilbud op.

Meget tyder dog på, at det kun er et salg, der har interesse, hvorfor de ikke ønsker at udleje ham. Det kræver et bud på 50-60 mio. euro, hvis det skal komme på tale, at han skal skifte til en ny klub.

Både Francisco Trincao og Perdi er kommet til, mens Ansu Fati viser den fart, som Dembélé skulle have budt ind med. Netop derfor anses han ikke som værende nødvendighed.

I forbindelse med et pressemøde i går udtalte Koeman selv, at han brugte de to nytilkomne spillere i Celta Vigo-kampen, fordi de har bedre defensive kvaliteter, end franskmanden.

Flere har interesse i Dembélé

Der er flere klubber, der har vist interesse for Dembélé. Både Liverpool og Ole Gunnar Solskjær har vist interesse. Sidstnævnte vil have den franske spiller på deres højre kant, hvis de ikke har succes med at hente Jadon Sancho.

Af denne årsag er der også fortsat uvished om franskmandens fremtid. Transfervinduet lukker dog snart, hvorfor en handel begynder at haste.