Det er intet nyt, at Delaney har været rygtet væk fra Dortmund denne sommer. Nu skriver det tyske medie Sport1 dog, at danskeren rent faktisk sættes til salg. Derudover skriver det tyske medie, at der også er fire andre spillere, der bliver sat til salg denne sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Spurs jagter Premier League-målræv – United og City lurer

Sammen med Thomas Delaney er både Nico Schulz, Julian Brandt, Marius Wolf og målmand Roman Bürki også blevet sat til salg af Dortmund.

Ifølge Sport1 er Delaney en værdsat spiller i Dortmund. Til trods for dette, er det dog alligevel ventet, at han vil blive sendt videre denne sommer. Historien melder dog intet om, hvad der har forårsaget, at den tyske klub ønsker at sælge danskeren.

Den 29-årige dansker er i øjeblikket på ferie, men når han vender retur, forventes det, at de to parter sætter sig sammen. Agendaen for dette møde vil være at diskutere Delaneys fremtid, som ikke ser ud til at ligge i Dortmund.

Ifølge både Sport Bild og Sport1 kræver Dortmund en betaling på 15 millioner euro for den 29-årige dansker. Det er ESPN dog ikke helt enige i. De skriver nemlig, at det er forventeligt, at den tyske klub kun vil kræve 10 millioner euro for Delaney denne sommer.

LÆS OGSÅ: Ramos om Mbappé: Han skal til Real på et tidspunkt

Tidligere har tyske Sport Bild skrevet, at der er interesse for Delaney fra flere klubber. Blandt andet har der været forlydender om, at der er interesse fra Wolfsburg og deres nye cheftræner Mark van Bommel. Desuden meldes der også om interesse fra Premier League.