Manchester United står over for en betydelig omstrukturering efter en sæson præget af skuffende resultater.

Ifølge det lokale medie Manchester Evening News er der udsigt til, at flere spillere, herunder den danske midtbanespiller Christian Eriksen, kan forlade klubben i de kommende transfervinduer.

Klubben, der har kæmpet med at opnå de forventede resultater, ser ud til at skulle træffe nogle svære beslutninger for at finansiere nye indkøb på transfermarkedet. Blandt de spillere, der kan blive solgt, er Eriksen, hvis kontrakt løber til 2025.

Eriksen, der fylder 32 år til februar, har spillet 59 kampe for Manchester United siden sommeren 2022, og hans afgang vil sandsynligvis være lettere at acceptere for klubben, da han kom til på en fri transfer.

Eriksen, der tidligere har haft stor succes i Tottenham Hotspur og Inter Milan, har været en vigtig spiller for Manchester United, men hans alder og kontraktstatus gør ham til en oplagt kandidat for salg, især da klubben søger at genopbygge og forynge holdet.

Selvom Eriksen nok ikke indbringer mange penge i salg, så er der ingen tvivl om, at det vil frigive lønkroner til spillerbudgettet, hvis Eriksen kom videre i sin karriere.