Erling Haalands agent, superagenten Mino Railo, skal afholde forhandlinger med Premier League-klubben Manchester City til januar

Det forventes, at Mino Raiola mødes med Manchester City i januar, hvor de skal diskutere et potentielt køb af den 21-årige nordmand. Det skriver The Times.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil sælge disse fem spillere

Erling Haaland er på kontrakt med Borussia Dortmund frem til 2024. Allerede næste sommer forventes det dog, at han forlader den tyske klub. Her kan de interesserede klubber nemlig gøre sig en rigtig god handel.

Det skyldes, at den norske stjernes frikøbsklausul bliver aktiveret til sommer. Det medfører, at de klubber, der er interesserede i at hente nordmanden, kan hente ham til nedsat pris i forhold til de milliardbeløb, der blev nævnt denne sommer.

Hans frikøbsklausul lyder nemlig på 64 millioner pund, hvilket er svarende til 560 millioner kroner. Derfor er det faktisk muligt at hente nordmanden til en pris, der er under halvdelen af, hvad det rygtes, at prisen ville have været denne sommer.

Manchester City er ikke en helt ukendt klub for Erling Haaland, da det var her hans far, Alf-Inge Haaland, spillede fra 2000 til 2003. Nu vil de angiveligt hente endnu en Haaland til klubben, da han ifølge The Times er deres primære transfermål.

Den engelske klub er nemlig meget ivrige efter at bringe en ny angriber til klubben. De har tidligere forsøgt at hente Harry Kane, men Tottenham var ganske enkelt ikke villige til at give slip på den engelske stjerne.

LÆS OGSÅ: Simeone bekræfter: Ville hente Barca-stjerne denne sommer

I alt har Haaland scoret 68 mål i kun 67 kampe på tværs af alle turneringer for Dortmund, som han blev hentet til fra østrigske RB Salzburg sidste år.