Ifølge det spanske medie Todo Fichajes har Robert Lewandowski et ønske om at forlade Bayern München. Blandt andet er han sat i forbindelse med et skifte til Chelsea denne sommer.

LÆS OGSÅ: Kane smider benzin på bålet: Jeg vil vinde de største trofæer

Lewandowski er en af verdens bedste fodboldspillere. Det er der næppe nogen, der vil erklære sig uenige i. Den tyske storklub, hvor han i skrivende stund huserer, er derfor skræddersyet til at maksimere hans effektivitet.

Det er dét, kombineret med hans evner i verdensklasse, der har medført, at han har formået at præstere på et nærmest urealistisk niveau i de seneste sæsoner.

Ifølge Todo Fichajes er det hele dog ikke guld og grønne skove i Bayern München, hvilket skulle have fået Lewandowski til at søge mod andre græsgange.

Det spanske medie hævder, at den polske stjerne har fokus på at forlade Bayern München. Angiveligt har han et ønske om at skifte til enten en La Liga- eller Premier League-klub, der kan matche hans ambitioner.

Nyheden blev bragt af Todo Fichajes samme dage, som The Telegraph bragte en nyhed om, at Lewandowski er et potentielt transfermål for Chelsea til sommer.

Roman Abramovich har et godt forhold til Pini Zahai, som er agent for Robert Lewandowski, hvilket naturligvis kan gøre det lettere for klubben at bringe ham til det engelske. Dog skal de konkurrere mod klubber som Real Madrid og Barcelona.

LÆS OGSÅ: Guardiola: Jeg er sikker på, at det bliver anderledes

Chelsea har imidlertid den økonomiske styrke til at konkurrere mod de fleste klubber, mens fremtiden ser meget lys ud under Thomas Tuchel.