Manchester United er en blandt flere europæiske topklubber, der viser interesse for Atletico Madrid-stjernen Joao Felix.

Manchester United har ‘indsendt en anmodning’ om at hente Joao Felix fra Atletico Madrid næste år. Det skriver det spanske medie AS.

LÆS OGSÅ: Barca risikerer at miste stortalent efter CL-knockout: Klopp og co. klar til at betale frikøbsklausul

Det portugisiske talent har et ønske om at forlade Diego Simeones mandskab, og har allerede givet udtryk for dette. Derfor skulle hans agenter angiveligt arbejde på at finde ham en ny klub.

Atletico Madrid er efter sigende åbne for at sælge det unge talent. Det kræver dog, at det rette bud kommer, da de ellers vil holde på ham.

Hvis De Røde Djævle skal gøre alvor af deres interesse for Felix, undgår de derfor næppe at skulle smide et stort beløb på bordet. Den spanske storklub er nemlig ikke villige til at sælge for enhver pris.

Da Atletico Madrid hentede Joao Felix for to sæsoner sinde, betalte de selv i omegnen af 120 millioner euro for ham. Sandsynligvis ønsker den spanske klub at hente størstedelen af dette beløb hjem igen.

Manchester United er dog langt fra den eneste klub, der viser interesse for at hente Joao Felix. Derimod er han på radaren i flere andre storklubber i Europa.

Faktisk er De Røde Djævle end ikke den eneste klub i Premier League, der har et godt øje til den kun 22-årige portugiser. Han er nemlig også på radaren i både Newcastle United, Arsenal og Liverpool.

Desuden forventes det, at Rangnick vil prioritere at hente forstærkninger til midtbanen i januar. Her har han både et godt øje til Barcelonas Frenkie de Jong og Leipzigs Amadou Haidara.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid-stjerne er ivrig efter at forlade klubben

The Red Devils kan dog potentielt forsøge at hente Felix til sommer, hvor ledelsen siges at være klar til at foretage store indkøb.