Milans unge keeper Gianluigi Donnarumma kan være på vej til PSG, der angiveligt vil bytte ham med Alphonse Areola og smide 150 millioner kroner oveni handlen. 

Både Eurosport og Sky Sport Italias fodboldjournalist med tjek på spillerhandler, Gianluca Di Marzio, skrev onsdag aften, at Milan og PSG i øjeblikket er i forhandlinger om at bytte målmand. 20-årige Gianluigi Donnarumma, der er vokset op i Milans ungdomsafdeling, skal til Paris, mens franskmændene vil sende 26-årige Alphonse Areola den anden vej. 

Milan vurderer efter sigende deres keeper til at skulle koste omkring 375 millioner kroner, mens PSG har sat et prisskilt på cirka 220 millioner kroner på Areola. Derfor smider de 150 millioner kroner oveni handlen for at sikre sig den talentfulde italiener. 

Leonardo sagde farvel til sit job i Milans ledelse for en måneds tiden og er for nylig blevet genansat som sportsdirektør i PSG. Brasilianerens forbindelse til de to klubber gør ifølge Football Italia handlen mere sandsynlig. Samtidig har Donnarumma og fillipinsk-franske Areola begge Mino Raiola som agent. 

Gianluigi Donnarummas nuværende kontrakt med Milan udløber i 2021, og de italienske sportsmedier regner ikke med, at han vil forlænge. Ligeledes skulle Milan være interesseret i at sælge ham, da han er en af klubbens mest løntunge spillere. 

Milan sluttede som nummer fem i den forgangne sæson i Serie A og har – som Football Italia skriver – brug for penge til at skabe balance i økonomien – særligt nu hvor det bliver til endnu en sæson uden deltagelse i Champions League. 

Gennaro Gattuso er færdig som træner i klubben, mens Marco Giampaolo er ny mand på trænerbænken. Den 51-årige italiener kommer til fra Sampdoria og skal nu se, om han kan få mere ud af holdet, der ikke har været i Champions League siden 2013.