Newcastles nylige overtagelse har ført til et større transferbudget. En stor del af budgettet er de tilsyneladende klar til at sende til Manchester United

Newcastles nye ejere har ikke lagt skjul på, at de har i sinde at hente nye spillere til klubben. Med overtagelsen har de fået markant et større budget, der betyder, at de har helt andre muligheder på transfermarkedet.

LÆS OGSÅ: Laporta vil rydde op: Vil sælge disse to spillere til januar

Ifølge det britiske medie The Mirror har Newcastle rettet blikket mod Manchester United, da de har et godt øje til flere spillere, der for tiden har hjemme på Old Trafford.

Derfor kan Ole Gunnar Solskjær skulle forberede sig på at tage afsked med flere af sine spillere. Der er dog ingen af de fire spillere, der er på radaren i Newcastle, som er fast spiller under Solskjær. Tværtimod har spilletiden været minimal for flere af dem.

Mediet skriver nemlig, at Newcastle har både Anthony Martial, Eric Bailly, Jesse Lingard og Donny van de Beek på deres liste over potentielle kandidater.

Det tyder derfor på, at Newcastle er ved at gøre sig klar til at kapre flere spillere fra De Røde Djævle. The Mirror mener, at de potentielt kan forsøge at hente en eller flere af de fire spillere allerede i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Tottenham vil hente spansk angriber som Harry Kane-afløser

Under alle omstændigheder bliver det interessant at se, hvordan Newcastle har i sinde at agere på transfermarkedet til januar. Som angivet tidligere, så er der ikke blevet lagt skjul på, at de har planer om at hente flere nye spillere ind, for at styrke den nuværende trup.