I næste uge skulle de to bedste spillere i verden stå over for hinanden i Champions League. Det kommer ikke til ske, da Cristiano Ronaldo stadig er testet positiv for coronavirus. Det skriver det spanske medie Marca.

For ifølge UEFAs regler skal man som spiller teste negativ for coronavirus en uge før kampen. Dette betyder, at fodboldfans må vente på opgøret mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Der var ellers håb forude, da Juventus i går meddelte, at Ronaldo ikke viste tegn på symptomer, og kæmpede for at blive klar mod Barcelona. Det er dog tilsyneladende ikke sket og derfor må fans verden over vente på returmødet på Camp Nou, som er planlagt til den 8. december.

Cristiano Ronaldo blev testet positiv, da han var på landsholdstjeneste for det portugisiske landshold. Han forlod landsholdslejren den 13. oktober, og er altså ifølge Marca ikke nået at blive klar med en negativ coronatest.

Hele sagen omkring Cristiano Ronaldos corona-eventyr har trukket overskrifter, da han skulle har brudt de gældende coronaregler i Italien efter hjemkomsten fra landholdslejren.

Det har Cristiano Ronaldo siden dog været ud at benægte. Desuden ser det også ud til, at Juventus må undvære deres stjernespiller i weekenden mod Verona i Serie A.