Mikkel Damsgaard kan potentielt være på vej væk fra både Brentford og Premier League i det kommende transfervindue.

Den 23-årige Mikkel Damsgaard kan potentielt være på vej væk fra Brentford, som han blev hentet til i august 2022. Der er nemlig interesse fra ham i udlandet.

Brentford betalte 15 millioner euro for at hente Damsgaard i Sampdoria, hvilket svarer til lidt over 110 millioner kroner. I denne sæson har spilletiden dog været ganske minimal for den unge kantspiller.

Det skriver Sportfokus.dk.

Faktisk er det kun blevet til fem kampe i denne sæson, hvilket har givet ham sammenlagt 166 minutter på banen. Derfor er der ikke nogen tvivl om, at han ikke har spillet meget under Thomas Frank.

Nu lyder det, at der er interesse for den danske kantspiller i Tyrkiet, da Fenerbahce skulle have sat sig for at hente en offensiv forstærkning. Dette ønsker de efter sigende at gøre allerede i det kommende transfervindue.

Mediet Takvim melder, at de skulle have et godt øje til Damsgaard, men der er endnu ikke blevet etableret kontakt. Derimod skulle de have sat gang i mere detaljeret research, og vil snart tage kontakt til Brentford.

Selvom der er interesse for ham i Tyrkiet, er det dog ikke specielt sandsynligt, at Damsgaard beslutter sig for at tage imod et tilbud. Derimod vil han sandsynligvis gerne blive i Brentford, hvor han vil sikre sig mere spilletid.

Hans kontrakt med Brentford løber helt frem til sommeren 2027. Det vidner også om, at den engelske klub har en tiltro til, at han kan blive en vigtig spiller for dem i fremtiden.

I 2022/23-sæsonen fik Damsgaard heller ikke en stor mængde spilletid. Derimod blev det kun til i alt 1.213 minutter på banen på tværs af alle turneringer, hvilket omfatter Premier League, EFL Cup og FA Cup.

Desuden bidrog han ikke med et eneste mål, men han lagde til gengæld op til et enkelt mål. Med til historien hører det dog, at han har været plaget af skader, hvorfor han har været på sidelinjen.