Det var noget af en bombe, da Tottenham meldte ud og bekræftede, at man havde valgt at vinke farvel til cheftræneren, José Mourinho. Det var såmænd også en afsked med øjeblikkelig varsel, hvorfor man hurtigt skal have fundet den træner, der skal overtage.

LÆS OGSÅ: Super League kollapser: Alle Premier League-storklubber har trukket sig

Tottenham meldte dog ikke kun ud, at man havde vinket farvel til Mourinho. I samme ombæring fik man nemlig at vide, at London-klubben har besluttet, at Ryan Mason bliver midlertidig manager, hvilket skulle gælde sæsonen ud.

Det er dog ikke overraskende, at man allerede har fundet kikkerten frem, da man skal have fundet en træner, der kan overtage permanent. I og med, at Tottenham er så stor en klub, så har det naturligvis medført, at man støder på uhyre mange rygter.

Der er mange, som man allerede kan afkræfte med det samme, men Football Italia erfarer, at det meget vel kan ende med, at Tottenham kommer til at ansætte den tidligere Chelsea-træner, Maurizio Sarri.

Mediet beretter, at Tottenham-boss Daniel Levy allerede har kontakte Sarri angående det ledige job i Spurs. Sarri har senest stået i spidsen for Juventus, men inden da var han såmænd at finde i Chelsea.

LÆS OGSÅ: Medie: Joan Laporta vil hente Barca-ikon tilbage til klubben

Det var dog ikke længe, han kunne holde sædet varmt, da han blot var i Chelsea fra sommeren 2018 til og med sommeren 2019.